6 ting du kan lave, mens du venter på maden

6 ting du kan lave, mens du venter på madenVi kender det alle sammen; kyllingen er sat i ovnen, kødet er i gryden, eller du venter på, at vandet koger. Det tager alt sammen tid og kan være meget, meget kedeligt at overvære som madlaver. Her drømmer man sig væk til alternative aktiviteter, man kunne fordybe sig i, mens man venter på maden. Det er af denne årsag, at vi har kompileret en liste over aktiviteter, som vi mener er både sjove og engagerende alternativer til at stå og stirre tomt på maden.

Online spil

Online gambling har revolutioneret spilindustrien i Danmark. Det er nu meget nemmere, hurtigere og uforpligtende at tage et hurtigt spil poker eller slots. Dette kan i dag naturligvis gøres, mens du venter på maden og er et fantastisk sjovt og engagerende alternativ til kedsomhed. Du kan finde en Leovegas bonuskode her for at hjælpe dig i gang.

Hjemmetræning

Hvis du er en aktiv type eller bare en person, som ønsker at tabe sig lidt eller blot komme i bedre form, er små træningsøvelser en ideel aktivitet at give sig til, mens man venter på maden. Tag nogle armbøjninger, lav planken, nogle mavebøjninger eller nogle sæt englehop. Der findes mange smarte apps til din telefon, som kan give dig træningsrutiner på 5-10 minutter. Hjemmetræning er en ideel aktivitet, da den ikke kun er god træning for din krop, men du behøver ikke skabe plads i skemaet til det, da det faktisk passer ind der, hvor du alligevel er midt i madlavningen.

TV i køkkenet

En aktivitet til den dovne madlaver i modsætning til den forrige. Mange danskere har installeret TV i køkkenet eller nær køkkenet, så de kan se noget Aftenshowet eller Go’ aften Danmark, alt imens de venter på, at pastaen skal koge. Dette er en fin løsning, da den tilbyder lidt behagelig og afstressende afslapning med god samvittighed, da du altså bare venter på maden.

Tag opvasken

Endnu et tip til den produktive sjæl. Hvis du venter på kyllingen i ovnen, men er færdig med skærebrættet til grøntsagerne, kunne du jo med fordel allerede begynde opvasken her og dermed spare dig selv en masse tid efter spisningen. Det kan være en yderst træls tjans efter middagen at skulle til at vaske alle køkkenredskaberne op, så du kan lige så godt benytte din tid effektivt og få taget så meget som muligt på forhånd.

Snacks

Der er ikke mange ting, som er mere lækre end en god madlavningssnack. Køb en pose chips, eller hvis du er til sundere snacks, forbered noget æble eller gulerod og snack lidt på dette, mens du venter på, at maden bliver færdig.

Lær et nyt sprog

Med nye online værktøjer som Duolingo eller Udemy er det blevet lettere end nogensinde at lære et nyt sprog over nettet. Mange danskere fortryder, at de ikke fulgte mere med i fransk- eller spansktimerne. Fortryd ej længere; nu er det faktisk muligt at lære et helt sprog, hvis du blot har 10-10 minutter ledigt under madlavningen hver dag. Opret en bruger på Duolingo i dag og tag et gratis kursus i ethvert sprog!

Læs også

Giv dig selv mere lyst til at lave mad med et nyt køkken

Der er noget hyggeligt over at stresse af i køkkenet efter en lang arbejdsdag eller …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *