Forside » Opskrift » Gulerodskage med flødeost
Gulerodskage

Gulerodskage med flødeost

En fantastisk og blød gulerodskage dine venner og familie vil elske. Serveres bedst på samme dag, hvor nogle endda tilføjer en klat creme fraiche. Ikke den sundeste kage der findes derude, men smagen er ikke til at tage fejl af. Når kagen er spist, vil du ønske der var mere.



Gulerodskage
Gulerodskage med flødeost
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Opskrift
Personer Forberedelse
12 personer 10-15 min
Tilberedning
45 min
Personer Forberedelse
12 personer 10-15 min
Tilberedning
45 min
Gulerodskage
Gulerodskage med flødeost
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Opskrift
Personer Forberedelse
12 personer 10-15 min
Tilberedning
45 min
Personer Forberedelse
12 personer 10-15 min
Tilberedning
45 min
Ingredienser
Kagen
  • 275 gram Hvedemel
  • 4 Æg
  • 375 gram Gulerødder
  • 300 gram Brun farin
  • 75 gram Valnødder
  • 2 dl. Olie
  • 1,5 tsk. Bagepulver
  • 0,5 tsk. Salt
  • 1 tsk. Natron
  • 2 tsk. Kanel Stødt
Ostecreme
  • 200 gram Flødeost Natural
  • 120 gram Smør
  • 180 gram Flormelis
  • 2 tsk. Vaniljesukker
Personer: personer
Instruktioner
Kagen
  1. Hak valnødderne til ønsket størrelse.
  2. Rør farin og olien sammen.
  3. Pisk æggene i et af gangen.
  4. Held nu resten af tør stofferne i og rør godt rundt til du har ens massefylde. Husk også valnødderne!
  5. Riv gulerødderne og bland dem sammen med den ovenstående massefylde. Til du har ensformig konsistens i dejen.
  6. Dejen hældes i en bradepande i en størrelse på ca. 23x33cm.
  7. Kagen bages i midten af ovnen ved 185 grader C i 45 min. (Almindelig ovn!)
Ostecreme
  1. Hæld alle ingredienserne i en skål og rør godt rundt til du har en ensartet masse.
  2. Fordel ostecremen på kagen.
    Tip: Kagen skal være afkølet ved fordelingen af ostecremen!
Information




Et sikkert valg til dessert er helt klar en god gulerodskage. Du kan ikke gå galt i byen med en friskbagt gulerodskage med ostecreme og muligvis også en sjat creme fraiche til.

Denne opskrift rækker til ca. 12 personer, den er nem og hurtig at lave. Det tager ca. 10-15 minutter af forberedelses tid, og så skal gulerodskagen bare smækkes i ovnen.

Serveres bedst på en varm sommerdag ude i solen. Eller på en kold vinterdag med en god kop the eller kaffe. Uanset vejret, gæsterne, alder eller køn så er denne kage et sikkert hit blandt alle.

Gulerodskage hvilken olie?
Olien til en gulerodskage skal være smagsneutral, dvs, vindruekerneolie, solsikkeole osv.

Hvilke ingredienser er der i gulerodskage?
Du kan se ingredienser som bliver brugt i denne opskrift foroven. Desuden så varierer de en smule fra opskrift til opskrift.

Hvilken flødeost til gulerodskage?
Her gælder det som hvilken olie, det skal være en flødeost der er smagsneutral. Her kunne man som eksempeæl tage philadelphia flødeosten.

Hvor mange kalorier er der i en gulerodskage?
Kommer helt an på hvilken ingredienser der bliver brugt, samt hvor meget af de forskellige ingredienser.

Del denne opskrift

Læs også

Vafler

Vafler – Dejlig sprøde og lækre

Belgiske vafler er sprøde, velsmagende og lækre. De kan spises med bær, is, marmelade og …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *