Gode danske pandekager med øl. En meget nem og hurtig opskrift som gør at du har pandekager lige nu og her. Bare rolig du bliver ikke fuld af dem, øllet tilføjer mere smag og gøre dem mere sprøde.
- 250 gram Hvedemel
- 4 dl. Sødmælk
- 1 dl. Øl almindelig pilsner
- 3 Æg
- 3 spsk. Olie
- 0,5 tsk. Salt
- 2 tsk. Sukker
- Pisk hvedemel og mælken sammen til en jævn ensartet dej uden for mange klumper.
- Pisk nu resten af ingredienserne ind i dejen.
- Opvarm panden til en medium varme.
- Brug en klat margarine eller smør til hver pandekage. Husk på at den første pandekage næsten aldrig bliver godt. Da du lige skal vende dig til dejen.
Denne opskrift til pandekager med øl bruger en meget simpel fremgangsmåde. Her er der dog tilsat øl som gøre flere forskellige ting. Først og fremmest bliver pandekagerne mere sprøde, ud over dette fremhæves smagen i pandekagerne af øl.
Se andre opskrifter på pandekager
Tilbehør
Pandekagerne her kan både bruges som til den søde dessert men også som madpandekager, du skal dog huske at tage sukker fra ellers bliver de lidt for søde som madpandekager. Her bliver der brugt en almindelig pilsner, du skal dog ikke holde dig fra at bruge andre øl, både som stærkere samt har andre smage. Du kan få nogle fantastiske pandekage ved at eksperimentere selv.
Anretning
Disse pandekager kan spises for sig selv, da de smager udmærket alene, det gør dog ikke noget hvis du bruge andet tilbehør som sukker, vanilje, sirup, honning osv. Du kan selvfølgelig bruge dem som madpandekager og derved skal lave fyld og en lækker salat til. Prøv dig frem og skriv tilbage til os hvad der virker for dig.