Sommer og en opdatering

Sommer og en opdateringSidst jeg skrev herinde var tilbage i februar måned hvor jeg kom tilbage fra en tur i Thailand. Nu hvor sommeren for alvor er kommet til Danmark, synes jeg det er på tiden med en lille opdatering.

Vi har arbejdet en del med hjemmesiden som måske ikke lige umiddelbart kan ses med det blotte øje, derfor kommer der en detaljeret beretning om dette her. Vil du frem til det mere spændende så som; fremtidsplaner, og nye opskrifter så kan du springe det over og scrolle længere ned.

Optimering af Hverdags Gourmet

Vi arbejder altid på at optimere hjemmesiden på flere forskellige punkter så du, ”vores besøgende” kan få bedst mulig oplevelse. Her er nogle af de punkter vi har arbejdet med:

  • Vi har købt den største webhotel vores udbyder kan tilbyde, dette resulterer i at oppetiden, hastigheden samt andre ting er en del forbedret nu.
  • Billeder på samtlige opskrifter er blevet optimeret så det ikke tage nær så lang tid at loade, dette kommer især til gode for dem der måtte besøge os fra deres tablets og mobiltelefoner.
  • Vi har også kigget på alle de filer der ligger og roder rundt på hjemmesiden, dem har vi erstattet og samlet i større filer som igen skulle gøre siden hurtigere.

Det er hovedsageligt de 3 punkter vi har brugt meget tid på at optimere, og jeg synes det er lykkedes ret godt. Der kan dog til tider opleves nogle børnesygdomme som vi arbejder på at udbedre.

Sociale medier

De sociale medier fylder utrolig meget i dag, og skal man have en hjemmeside til at blive til noget så er det nærmest et must at man skal ud over horisonten og hoppe på bølgen af de utal mange af platforme der findes derude.

Vi har derfor oprettet en facebookside hvorved man kan følge os, de nye opskrifter og vores udfordringer med arbejdet. Du kan se siden her : https://www.facebook.com/hverdagsgourmet.dk/
Vi oprettede siden for ca. en uges tid siden og har allerede 219 likes som vi synes er ret godt klaret. Tallet er måske ikke særlig højt i forhold til mange andre sider, vi er dog ret tilfredse med resultat som vi har formået at opnå på en lille uge især også fordi vi er relativt ukendte på markedet i forhold til mange andre hjemmeside af samme genre.

My Taste er en portal for mennesker som elsker mad. Her har de mulighed for at tilføje, dele og like opskrifter på kryds og tværs. Da vi netop beskæftiger os med opskrifter, synes vi helt bestemt at vi skulle prøve platformen af. Du kan se vores profil her: http://www.mytastednk.com/romananov.
Her har vi høstet flere 5 stjernet bedømmelser, likes samt mennesker der har gemt vores opskrifter i deres personlige profil indbakke. Utrolig fed side hvor man kan hente meget inspiration til køkkenet

Vi er helt med på at der er en del flere platforme som, G+, LinkedIn, Pinterest, Instagram osv. Vi kan dog ikke hoppe på dem alle på samme tid, vi tager det stille og roligt, især fordi vores fokus er på selve hjemmeside og nye opskrifter.

Nye opskrifter

Vi har også tilføjet nogle nye opskrifter siden sidst, faktisk hele 30 stykker er det blevet til. Vi har jo lovet at alle opskrifter indeholder tilhørende billeder af selve retterne. Det er desværre glippet nogle få gange, vi har derfor 3 opskrifter som ikke har et tilhørende billede. Vi retter dog op på det så snart vi laver retten igen så vi kan tage et eller flere billeder.
Her er et lille udvalg af de nye opskrifter vi har tilføjet Hverdags Gourmet:

Vi arbejder hårdt på at tilføje nye opskrifter ugentligt, det kommer dog til at knibe lidt her i sommerferien. Jeg skal afsted til udlandet i 3 uger og det samme skal min samarbejdspartner Daniel. Så der kommer til at være lidt af en tørke ang. nye opskrifter desværre. Vi håber selvfølgelig i vil vende tilbage når vi igen fortsætter arbejdet med siden som bliver omkring august måned.

Måske en smule rodet

Der er en ting som vi ikke har forkuseret på i særlig stor grad og det er de forskellige kategorier. Hvis man kigger op i hovedmenuen kan man finde knappen ”Kategorier” men under den finder man desværre kun ”Pandekager” som ikke rigtig fortæller hvad vi ellers har at byde på. Vi er godt klar over at det ikke er det mest optimale ej heller er det ret overskueligt for dig da man ellers ikke rigtig kan finde frem til resten af opskrifterne. Derfor bliver vores fokus om justeret til at fokuserer lidt mere på selve kategorierne, hvorved hjemmesiden vil være mere overskueligt og brugervenligt at bruge. Vi kan i hvert fald afsløre at kategorien vi arbejder på i øjeblikket er ”Desserter”.

Planer for hjemmesiden

Hvert halve år reviderer vi i vores arbejdsplan, vi gennemser hvilke ting du som alle vores andre besøgende ønsker og leder efter og derved tilpasser os til dette. Her er nogle af vores fremtidige planer for hjemmesiden som vi håber på at i vil tage godt imod.

  • Sundhed er en vigtig del af vores liv. Flere og flere mennesker bliver mere bevidste om deres kroppe og deres livsstil. Dette kommer til trods for at flere og flere fastfood restauranter åbner på hvert gadehjørne. Dette skal vi selvfølgelig ikke gå glip af. Derfor har vi også planer om at lave flere kategorier med sunde valg af opskrifter. Fedtfattige retter bygget på kvalitet råvarer som ikke koster alt for meget og nemme at få fat på.
  • Noget som vi også ser sker indenfor den nærmeste fremtid er at vi kommer ud med videoopskrifter, disse vil blive lagt ud på youtube men også på selve hjemmesiden, derved kommer de også til at være gratis tilgængelige som alt andet på hjemmesiden. Disse videoer kommer maksimum til at varer 3 minutter lange. Det er noget vi glæder os rigtig meget til.
  • Vi spenderer mere og mere tid på nettet, der er dog nogle gange hvor man bliver nød til at se tilbage i tiden og lære af ting som andre har gjort før os. Derfor kommer vi også til at udgive en kogebog. I første omgang kommer den til at være elektronisk i PDF format. Hvorved du vil have mulighed for at downloade den. Denne kommer til at indeholde vores bedste og mest efterspurgte opskrifter, tilhørende vil der også være fif, tips og tricks til hvad du kan gøre for at få dine madkundskaber til højere niveau.
  • Så må jeg heller runde af for nu. Jeg glæder mig til de nye tiltag og jeg håber i vil være med på denne fantastiske rejse sammen med os fra Hverdags Gourmet.

    Mvh. Alexander – Hverdags Gourmet

Læs også

skuespiller krydsord

Skuespiller i Krydsord – Find svar og løsninger her

I verdenen af krydsord og quizopgaver er der også en plads til skuespillere. Skuespillerne bliver …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.